Slovenská mise splněna

Slovenská mise splněna

Byly to tvrdé a nesmírně zajímavé tři dny. Štyby se před novou sezónou viděl poprvé se všemi členy týmu Omega Pharma-Quick Step pro rok 2013. V rámci team-buildingu, který se uskutečnil na Slovensku.
Akce probíhala ve vojenském výcvikovém prostoru Leš. Na závodníky a členy realizačního týmu čekalo celkem osm rùzných misí, vesměs šlo o adrenalinové záležitosti, které měly co nejvíce procvičit spolupráci mezi jednotlivými lidmi. Šlo o střelbu, lezení, slaòování nebo třeba simulaci záchranářské operace.
„Byla to skvělá zkušenost a šance poznat každého v jiných situacích, než na které jsme zvyklí z kola. Strávili jsme tady krásné a zároveò náročné dny. Dost jsme se potili, takže těžko mùžeme mluvit o nějakém odpočinku. Hodně jsem si to užil a na konci jsem si uvědomil, že jsme se na téhle misi naučili spoustu věcí pro život. Navíc bylo skvělé poznat nové kluky, jako jsou Carlos Verona a Mark Cavendish. Mark je skvělý člověk a jsem hrozně rád, že přišel k nám do týmu,“ řekl Štyby.
Už v sobotu startuje na prvním krosu sezóny, exhibičním závodě Boonen and Friends Charity cyclocross v belgickém Molu. Je to kros pro silničáře a na startu bude třeba i Slovák Peter Sagan.





By on 29/11/2012