Bowling o 1000 eur

Bowling o 1000 eur

Po dvou vítězstvích za sebou mám další týden tréninku. V rámci zpestření jsme byli s týmem hrát bowling a docela se to povedlo.
Šéf naší stáje Hans vypsal motivační prémii 1000 eur, takže se každý snažil, ale vítěz byl jen jeden: Bart Wellens. Bart se teï v sobotu vrací na svěáku v Koksijde po pauze do závodù, tak snad mu to pùjde stejně dobře jako na bowlingu...
Ve středu jsme měli společný týmový trénink a já i Tom Meeusen jsme dovezli dort. O víkendu jsme po oba dva dny vybojovali první vítězství pro tým, já v elitě a Tom ve třiadvacítce. Tak jsme podle zvyku každý koupili ovocný dort a nic nezbylo:)-
Počasí v Belgii není nic moc, skoro pořád prší a je nějakých osm stupòù. Takže o víkendu čekám pořádně těžké závody. Už dnes jsem vyrazil trénovat do Koksijde na sobotní svěák. Skoro celý se jede na písku a podle mě je to nejtěžší závod v sezóně. Vloni jsem tam byl třetí, vyhrál Erwin Vervecken. Erwin je téměř specialistou na tenhle závod a podle mě není vyloučeno, že to mùže zopakovat i letos. Je lepší s každým startem.
V neděli se jede Superprestige v Gietenu. Vzpomínám, že před rokem jsme se tam den po Koksijde pomalu plazili po břiše, každý toho měl dost. Teï čekám dost velké bláto, takže to bude nesmírně náročný víkend.




By on 27/11/2009