Báječný kemp v Livignu

Báječný kemp v Livignu

Po mistrovství republiky jsem si dal pár dnù volna. První měsíce profesionálního silničního cyklisty pro mě byly těžké, hlavně Kolem Švýcarska. Byl jsem na krátké dovolené v Itálii s mou partnerkou Ine. Letos jsem moc dnù doma nepobyl, tak bylo hezké strávit pár dní společně.
Ale doma v Belgii jsem se po návratu moc dlouho nezdržel. Jel jsem do Èeska ka narozeniny neteře Amálky a pak jsem vyrazil na soustředění do Livigna, kde jsem tři týdny trénoval ve vysoké nadmořské výšce. Počasí nebylo nic moc, ale všechny tréninky jsem absolvoval podle plánu i v dešti, chladu a někdy i sněhu. Livigno prostě miluju a ani špatné počasí mě tam nevytočí. I když by bylo pěkné vidět aspoò občas trochu sluníčka :-)
Měl jsem tam rùzné tréninkové partnery. Byli to Dario Cataldo, Francesco Chicchi, Marco Bandiera, Kevin Seeldraeyers nebo Michele Scarponi and jeho týmoví kolegové. Byla tam spousta závodníkù. Na návštěvu dokonce přijeli moji rodiče a bylo krásné strávit nějakou dobu s nimi. Teï mě čeká etapový závod Eneco Tour a po něm se začnu chystat na cyklokrosovou sezónu.





By on 08/08/2011