Mám namířeno do Quick Stepu

Mám namířeno do Quick Stepu

Dny nejistoty ohledně nového týmu jsou u konce. Štyby potvrzuje informace belgických médií, že po vypršení kontraktu, který má do konce února roku 2011 ve stáji Telenet-Fidea, zřejmě zamíří do silničního týmu Quick Step.
„Je to tak. Nabídku mám a jsem hodně blízko přestupu. Ve stávající smlouvě je sice roční opce, ale vypadá to, že dojde k dohodě. Øeší to Hans van Kasteren za Fideu a mùj manažer Paul De Gayter,“ řekl Zdeněk.
V Quick Stepu zùstane jeho jasnou prioritou cyklokros. „S tím, že přes léto budu mít lepší program na silnici. A mùžu se věnovat nadále horským kolùm a porvat se o olympiádu v Londýně,“ prozradil cyklokrosový mistr světa z Tábora.
Na dnešní tiskové konferenci v Belgii oznámil dosavadní šéf stáje Telenet-Fidea Hans van Kasteren, že končí ve funkci. „Ale dal záruky, že celý tým bude fungovat dál. Jen u toho nebude on. Dál bude dělat pouze osobního manažera Barta Wellense a Toma Meeusena,“ poodhalil Zdeněk další novinky.
Wellens včera prodloužil smlouvu s týmem Telenet-Fidea o další tři roky a van Kasteren zároveò oznámil, že Kevin Pauwels odchází od 1. března 2011 do konkurenční stáje Sunweb-Revor.




By on 23/11/2010