Je čest pracovat pro Cava

Je čest pracovat pro Cava

Ve 4. etapě závodu Kolem Kataru se Zdeněk s kolegy z týmu Omega Pharma-Quick Step opět radoval z vítězství, nebo Mark Cavendish znovu ovládl spurt hlavního pole.
A Zdeněk sklidil od Marka pochvalu za pomoc v závěru etapy. „Zdeněk odvedl skvělou práci pět do nějakých pěti kilometrù před cílem, pak to převzali Matteo Trentin a Niki Terpstra, který mě na kiláku dovezl do první patnáctky,“ řekl Cav, který se dostal do čela prùběžné klasifikace.
V etapě došlo na únik, vedoucí trojice měla ještě 23 kilometrù před cílem k dobru čtyři minuty. Nakonec se náskok povedlo zlikvidovat díky pekelnému tempu balíku, o které se starali i jezdci Omega Pharma-Quick Step, osm kilometrù před cílem. Štyby byl klasifikován na 108. místě ve stejném čase jako Cavendish, prùběžně mu patří 13. příčka!
„Dnešek vypadal celkem jednoduše, ale zlikvidovat ten únik bylo docela náročné. Šlapali jsme fakt na plný plyn a s podporou dalších týmù jsme to zvládli,“ řekl Zdeněk a měl velkou radost, že jeho týmový kolega vyhrál další etapu. „Jsem skutečně šastný a pyšný, že máme Cava v týmu. Je skvělé pro něj pracovat, jjeho úspěchy dodávají morálku celému týmu. Teï se dostal do vedení v celém závodě, tak se to pokusme udržet.“





By on 06/02/2013