Po dovolené trénink na Mallorce

Po dovolené trénink na Mallorce

„Já už se začal trochu hýbat na dovolené. S přítelkyní Ine jsme chodili ráno před snídaní běhat a večer jsem ještě cvičil v posilovně. Hezky jsme si to užili a bylo to moc příjemných deset dní,“ prozradil Štyby.
Do Belgie se vrátil 14. listopadu večer a hned druhý den brzy ráno odlétal na Mallorku. „Už jsem objel pár tréninkù, mám tady perfektní podmínky na přípravu a klid. Není to jen o kole. V neděli jsem byl třeba ráno čtyřicet minut běhat, pak jsem jel čtyři hodiny na kole a večer ještě hodinku v posilovně,“ popsal své tréninkové dávky.
Návrat do sedla prý hodně bolí. „Je strašně znát, jak člověk měsíc nic nedělal. Musím říct, že jsem ztratil komplet celou kondici. Poznal jsem to v prvním kopci, kam jsem se sotva vydrápal. Tělo hodně bolí, ale to je v téhle fázi normální,“ přiznal Zdeněk.
Na Mallorce bude trénovat individuálně do 25. listopadu. „Prakticky rovnou odtud odlétám na team building, který máme na Slovensku. Budeme tam do 29. listopadu a pak se vracím do Belgie, kde 1. prosince jedu cyklokrosový závod pro silničáře Boonen & Friends Charity Cyclocross v Molu. Potom poletím znovu na Mallorku, kde budu až do 19. prosince. Na poslední týden sem přijede tým a budeme zde mít společné soustředění,“ poodhalil Štyby své plány.





By on 18/11/2012