Pilot Audi na okruhu v Zolderu

Pilot Audi na okruhu v Zolderu

Pondělní odpoledne si Zdeněk zpestřil na okruhu v Zolderu. Společnost mu tentokrát dělal daleko rychlejší stroj, než je jeho kolo Ridley.
„Měl jsem schùzku na rozhovor pro časopise Cyclo-Sprint a součástí toho článku bylo i focení na okruhu v autě Audi RS5,“ popsal Štyby. Spolujezdce mu dělal Anthony Kumpen, nejmladší vítěz závodu 24 hodin Zolderu. „Pětkrát vyhrál i belgické okruhové mistrovství. Je to jeden z nejlepších pilotù v Belgii,“ řekl Zdeněk.
Za volantem si jízdu parádně užíval. „Nechali mě řídit do té doby, než byly brzdy rozžhavené do červena. Pak mě vystřídal Anthony, aby je trošku zchladil,“ popsal s úsměvem náš cyklokrosový šampión. „Okruh v Zolderu je poměrně pomalý, takže jsem na rovině mohl jet maximálně 200,“ odhadoval velký milovník aut Štyby.
Ještě jedna věc mu v těchto dnech udělala radost. Věnoval totiž svùj mistrovský dres belgické Nadaci popálených dětí a v dražbě se jeho cena vyšplhala na 1200 eur. „Celkem se pro nadaci takhle získalo 8000 eur. Mám radost, že jsme pomohli dobré věci.“





By on 23/11/2010