Musel jsem zrušit starty v Èesku

Musel jsem zrušit starty v Èesku

Rád bych se tímto omluvil organizátorùm závodù v Èeské republice. Pùvodně jsem měl jet dnes v Plzni Koridu horských kol, poté Merida Bike Vysočina a příští středu exhibici Pražské schody. Bohužel jsem všechny tyto starty musel kvùli výpadku v tréninku zrušit. Stejně jako pondělní natáčení televizního pořadu Všechnopárty u pana Šípa, což mě taky moc mrzí.
Jediným dùvodem je to, že jsem po operačním zákroku a nucené pauze vlastně nezačal pořádně trénovat a rozhodli jsme se, že odjedu na Mallorku, kde se v ideálních podmínkách zase vrhnu naplno do přípravy. Jsem tady od neděle a vydržím zde do 11. června. Mallorca je pro mě osvědčeným místem, příprava tady se mi vždycky vyplatila, protože tady mám klid jen na trénink. Už mám za sebou i delší tréninky v kopcích a zatím to jde docela dobře.
To, že nemùžu startovat v Èechách, mě strašně mrzí. Vždycky jsem se rád ukázal českým fanouškùm a závodit doma je pro mě pokaždé srdeční záležitost. Věřím ale, že mě všichni pochopí. Potřebuji se dostat zpátky do formy, abych mohl nějak slušně fungovat ve druhé polovině sezóny.
Program jsem musel úplně překopat. Příští sobotu bych měl jet závody za dernou v Belgii, hned v neděli letíme s Fideou na etapák do Srbska. Na biku bych se měl představit 4. července v Sankt Vithu na Fidea Cupu, potom počítám s mistrovstvím republiky a týden po něm bych rád startoval na Světovém poháru v Champery.




By on 03/06/2010