Příprava na sezónu 2017 v plném proudu

Příprava na sezónu 2017 v plném proudu

Štyby má za sebou první přípravný blok pro sezónu 2017. Jeho tým se vydal tradičně do španělského městečka Denia, kde kromě tréninku došlo i na focení nových dresù, natáčení reklamních spotù a další povinnosti spojené se vstupem do nové sezóny a opětovnou změnou v názvu týmu.

"Odtrénovali jsme přesně to, co jsme chtěli. Bylo to klasické první soustředění. Tři dny jsme měli na programu i jiné věci, než pohyb. Ale nic jsme nezanedbali, prostor na přípravu jsme měli i po focení. Pak nám to sice trošku rozhodilo počasí, dva dny padaly provazy, byly zatopené ulice, ale vyšlo to akorát na den volna. A další den jsme zvolili alternativu - běh, trenažér, posilovna, takže nám to vùbec neuškodilo." shrnul Zdeněk

Ve čtvrtek se z kempu vydá do Belgie a následně do rodného Stříbra strávit Vánoce s rodinou. V Èechách se však moc neohřeje, hned 25.12. zamíří opět do Belgie na dva cyklokrosové závody do Loenhout a Bredene.

"Za odtrénované období jsem rád a moc se těším, že si dopřeju řízek, kapra, salát i cukroví. Pak mě čekají dva z mých oblíbených krosù. Těším se jak na atmosféru diváckou, tak závodnickou. Bude sice trošku zvláštní si připnout číslo na záda už takhle koncem prosince, ale uvidím celou tu skupinu, která se mnou vždycky jezdila a na to se opravdu dost těším." řekl Štyby k následujícímu programu

Od 3. ledna bude na programu další soustředění, tentokrát v Calpé, kde bude pokračovat příprava na začátek silniční sezóny.






By on 22/12/2016