První mítink, dovolená a příprava

První mítink, dovolená a příprava

Hektické dny, kdy závodil v Èíně a pak odjel do sídla firmy Specialized v San Francisku, vyměnil Štyby za klid na zasloužené dovolené po náročné sezóně. Brzy však už začne přípravu na tu další. Už se o ní bavil s vedením týmu na prvním srazu, který měli v Paříži.
„Byl to klasický týmový mítink před novou sezónou, kde se sešli všichni členové včetně nových posil. Všichni jsme měli možnost se trochu poznat, zkoušeli jsme oblečení, diskutovali jsme o programu na novou sezónu,“ řekl Zdeněk, který byl na pokoji s krajanem Petrem Vakočem, novou posilou stáje Omega Pharma-Quick Step. Angažmá si vysloužil díky výborným výkonùm ve stáji mladíkù Etixx-Ihned.
Co se týče programu na novou sezónu, její první část by měla směřovat ke klasikám. „Øekli jsme si nějaké představy, teï se to ještě bude dolaïovat. Počítám s tím, že v rámci přípravy pojedu několik cyklokrosových závodù na přelomu roku a docela by mě lákalo i mistrovství světa v Hoogerheide. Je to ale strašně daleko a rozhodnutí udělám na poslední chvíli. Uvidíme, jak se budu cítit a jestli nebudu muset na závody do Dubaje,“ dodal Zdeněk.





By on 01/11/2013